Accounts are activated 4 times per day, please message me on Facebook to get instant activation https://www.facebook.com/mrfreefor , Please ensure you register on the site so I can activate your account

Home

Gnjilane

Mitrovica

Pec

Pristina

Prizren

Freefor është këtu për të lejuar askënd që të dhuroj artikuj padëshiruar falas ose në qoftë se keni nevojë për diçka të shkoni tek faqja për zonën tuaj dhe postoni aty duke qenë specifik në lidhje me atë që ju duhet, ose jeni duke ofruar.

Klikoni mbi flamurin e vendit të jeni futur me emrin

Çfarë është Freefor?

Freefor u themelua në vitin 2011, e specializuar në Freefor artikujve falas me pa kap. Nëse ju keni diçka në shtëpi apo në punë që ju nuk ka më nevojë, ju mund të ofrojë atë këtu, krejtësisht falas. Në mënyrë të ngjashme, në qoftë se keni nevojë për diçka që ju mund të kërkoni për atë edhe këtu. Gjithçka ofrohet në faqen e internetit Freefor duhet të jetë e lirë - kjo është një rregull i thjeshtë, dhe një ne të gjithë jemi të kënaqur në klimën ekonomike e sotme. Ne nuk gjithmonë kanë para për të blerë diçka kështu që pse të mos kërkoni atë falas ose kemi diçka që ne nuk kemi nevojë dhe doni të merrni shpëtoj prej tij, pse hedhin atë në një groposje kur nuk është ende e përdorin në të. Japin atë larg në këtu dhe për të ndihmuar dikë në nivel lokal dhe t'i jepte një qira të ri të jetës. Të gjithë shumë shpesh unë kam qenë makinës së bashku dhe të shohim mobilje, artikuj elektrike jashtë shtëpive të popujve dhe e di se disa prej këtyre artikujve janë ende në një gjendje të realizueshëm dhe mund të ripërdoren. Mendoni përsëri për të kur ju së pari filloi në jetën me shtëpinë tuaj të parë, Çfarë ju duhet të japin shtëpinë tuaj? Mendoni për njerëzit të cilët kanë pasur fatkeqësitë e tyre në shtëpi si zjarri apo vjedhje. Gjithashtu mendoj se e fatkeqësive natyrore si tornados, përmbytjet dhe çështje të tjera të lidhura me të motit, Si këta njerëz të përballen, nëse ata janë lënë me asgjë? Freefor ju lejon për të ndihmuar në nivel lokal dhe për të ndihmuar një mik. Le miqtë tuaj dinë të gjithë rreth nesh dhe çfarë të bëjmë, ju kurrë nuk e dini që ju mund të kenë nevojë Freefor në një pikë veten.


Rritja e Freefor

Vendosur fillimisht në Facebook në vitin 2011, ju ende mund të gjeni Freefor atje. Kur u formua Freefor kishim asnjë ide se sa e madhe një reagim që ne do të marrin. Ideja filloi me një faqe Facebook duke mbuluar Freefor Glasgou dhe Edinburg dhe të përparuar për të përfshirë faqet e dedikuar për vende në të gjithë botën. Duke pasur kaq shumë grupe Facebook nuk është një detyrë e lehtë për të bërë, por kjo është e mundur! Këto drejtë varg rreth botës duke përfshirë edhe Mbretërinë e Bashkuar, Irlanda, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada, Australi, Zelanda e Re. Afrika e Jugut dhe Gibraltar - dhe janë thyer poshtë në provinca, rajone, shtete, qytete dhe qyteza. Disa zona janë më të mëdha se të tjerët dhe disa faqe janë aq shumë më të zëna se sa zonat e tjera, por kjo mund të ndryshojë në qoftë se ne të gjithë e ndajnë ndjenja Freefor. Shumica e këtyre faqeve kanë qenë të mbyllur në mënyrë që ne të mund të përqëndrohen për të ndihmuar njerëzit shumicën e njerëzve që kanë nevojë më së shumti. Nëse ju mund të ndajnë kjo tregon se ju kujdeseni.


Idea Freefor!

Si Freefor punon është e thjeshtë: Freefor ka filluar kur kam pasur disa gjëra që unë nuk nevojitet më pas vajza ime u zhvendos në shtëpinë e vet. Ajo dukej të kota për të thjesht bin këto objekte si ata ende kishin një marrëveshje të madhe të jetës në to dhe definitivisht nuk ishin të gatshëm për tog skrap ende. I konsideruar mundësitë e mia - unë mund të shesin artikujt, unë mund të jap atyre në një organizatë bamirëse ose unë mund të jap atyre larg falas. Unë nuk e pëlqen idenë e shitur këto objekte si unë nuk e kishte paguar për to dhe për këtë arsye do të ketë ndjerë fajtor në të bërë një fitim nga bujaria elses dikush. Unë e bëri të thërrasë një çift të dyqaneve të bamirësisë dhe ata tha se unë do të duhet të dorëzojë ato në depot e tyre, por orari i tyre nuk korespondon me timin. Pra Freefor u lind! I ngritur faqet Freefor dhe para se njerëzit ishin të gjata që vijnë për të ofruar shërbimet e tyre, ose për të kërkuar për diçka që ata ishin në kërkim për të. Unë nuk ndjehen të kufizuar në Facebook, megjithatë, dhe vendosi për të ndërtuar këtë faqe për të zgjeruar më tej punën e mirë të Freefor.


Ngjarje Freefor

Freefor është për popullin dhe të drejtuar nga njerëzit. Ne në Freefor gjithmonë i pëlqen të ketë argëtim dhe të gëzojnë veten. Ne kemi mbajtur një ditë zbavitëse Freefor cila u zhvillua në Kelvingrove Park, Glasgow më 9 qershor 2012. Ne kemi arritur të ushqyer të gjithë të cilët kishin ardhur së bashku në ditën dhe të argëtojnë të gjithë atyre falas. Donacionet janë dhënë nga kushdo që donte për të dhënë, ne kemi arritur për të ngritur vetëm mbi £ 300 për bamirësitë e ndryshme. Ne kemi për qëllim për të bërë atë përsëri të gjithë në të ardhmen dhe të bëjë atë një ngjarje vjetore, por për qëllim të bëjë atë edhe më të mëdha dhe më të mirë.


Nëse ju ndonjëherë duhet të kërkoni një pyetje ose të më bjerë një email tek john@freefor.co.uk ose të merrni mua në Facebook https://www.facebook.com/mrjohnfreefor?


Ju lutem, le si shumë miq të dini të gjithë rreth Freefor, dallimi është që ne nuk ngarkuar komisioni si të gjitha faqet e tjera atje dhe të mos blejnë apo shesin kështu që edhe në qoftë se ju jeni të mbërthyer për të holla ju gjithmonë mund të merrni një ujdi këtu. Ne jemi në kërkim për të bërë më shumë në të ardhmen për të ndihmuar njerëzit kudo dhe kurdo që të mundemi. Nëse keni ndonjë ide se si ne mund të bëjmë këtë, ju lutem më lejoni të dinë dhe nëse ajo është brenda fuqisë sime unë do ta bëj atë. Sa më shumë njerëz që kemi në faqen tonë e më shumë njerëz që ne mund të ndihmojnë, ju lutem ndani lidhjen, le miqtë tuaj të dinë gjithçka rreth nesh nga fjala e gojës, e-mail apo çfarëdo mënyrë që ju mund.

Sa herë keni shkuar poshtë rrugës gjatë mbledhjes së ditës plehra dhe shih për shembull mobilje duke u vënë në pjesën e prapme të një Compactor plehra nga djemtë e grumbullimit të refuzoni dhe mendojnë, se copë e mobiljeve duket e mirë, kështu që pse është duke u hedhur larg. Kjo është lloj i gjë ne do të dëshironim për të ulur poshtë në. Pra nuk ka rëndësi se kush jeni, nëse ju jeni duke kërkuar për një artikull apo në kërkim për të ofruar një send që ju do të jenë të mirëpritur në www.freefor.it

Unë ju falenderoj për leximin dhe shpresoj se ju mund të ndihmoni.


Të fala

John Freefor


Freefor je tu da omogući svakome da poklanja neželjene stavke bez naknade ili ako treba nešto odete na stranicu za vašu oblast i tamo postavite određenosti o tome šta vam je potrebno, ili se nudi.

Kliknite na zastavu zemlje u kojoj se nalazite

Šta je Freefor?

Freefor je osnovan 2011, specijalizovana za Freefor slobodnim jedinica bez ulova. Ako imate nešto kod kuće ili na poslu vam više nije potreban, možete da ga ponudi ovde, potpuno besplatno. Slično tome, ako vam treba nešto možete pitati za to i ovde. Sve ponuđene na sajtu Freefor mora biti slobodan - to je jednostavno pravilo, a jedan smo svi drago u današnjoj ekonomskoj klimi. Mi ne uvek dovoljno novca da kupite nešto pa zašto ne traže to besplatno ili imamo nešto što mi ne treba i žele da se oslobode od njega, zašto ga bace u deponiju kada još uvek se koristi u njemu. Dajte ga dalje ovde i pomogne nekome lokalno i dajte mu novi život. Prečesto sam vozio okolo i videti nameštaj, električne stvari van domova naroda i znam neke od tih stvari su i dalje u stanju izvodljiv i mogu se ponovo koristiti. Setite se kada ste prvi put u životu počeo svoj prvi dom, Šta treba da dostavi svoju kuću? Razmislite o ljudima koji su imali svoje nesreća kod kuće poput požara ili krađe. Takođe, mislim da od prirodnih katastrofa kao što su poplave, tornada i drugih pitanja u vezi vremenskih, Kako se ovi ljudi nose ako su ostali bez ičega? Freefor vam omogućava lokalno pomoći i pomoći prijatelja. Neka vaši prijatelji znaju sve o nama i šta radimo, nikad se ne zna možda ćete morati Freefor u nekom trenutku sami.

Rast Freefor

Prvobitno postavili na Facebook-u 2011, još uvek možete naći Freefor tamo. Kada je formirana Freefor nismo imali pojma koliko ćemo dobiti odgovor. Ideja je počela sa jednim Freefor Facebook stranica koja pokriva Glazgovu i Edinburgu i napredovao do one stranice posvećene mestima širom sveta. Pošto toliko Facebook grupa nije lak zadatak da uradi, ali je moguće! Ovi se kreću pravo po svetu uključujući i Velikoj Britaniji, Irskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Australiji, na Novom Zelandu. Južna Afrika i Gibraltar - a su podeljene na pokrajine, države, regioni, gradovi i opštine. Neke oblasti su veći od drugih, a neke stranice su mnogo više posla od drugih oblasti, ali to se može promeniti ako svi mi delimo Freefor osećaj. Većina ovih stranica je zatvoren, tako da može da se koncentriše na pomaganje ljudima većinu ljudi kojima je najpotrebnija. Ako možete da delite pokazuje vam je stalo.

Freefor ideja!

Kako Freefor radi je jednostavan: Freefor je počelo kada sam imao neke stvari više nisu potrebne, nakon moja kćerka preselila u svojoj kući. Izgledalo je da se jednostavno rasipnički bin ove stavke kao što su uvek imali mnogo života u njima, a definitivno nisu bili spremni za još gomili. Smatrao sam da moje opcije - Mogu da prodam stavke, mogao sam da ih dam u dobrotvorne svrhe, ili ih mogu dati besplatno. Nisam dopada ideja prodaje ove stavke kao što nisam platio za njih i da će zbog toga osećali krivim pred stvaranje profita od elses neko velikodušnosti. Ja zvala nekoliko dobrotvornih prodavnica i rekli su mi da bi trebalo da ih preda svojim depoima, ali njihov raspored ne odgovara moje. Dakle Freefor je rođen! Ja postavili Freefor stranice i uskoro su ljudi dolaze da ponude svoje usluge, ili da traže nešto što se traži. Ja se osećam ograničen na Facebook-u, međutim, i odlučio je da izgradi ovaj sajt da dalje proširi dobar rad Freefor.

Freefor Događaji

Freefor je za ljude i kojima upravljaju ljudi. Mi u Freefor uvek vole da se zabave i uživaju sami. Mi smo održali Freefor zabavan dan koji je održan u Kelvingrov Park, Glazgov je 9. juna 2012. Uspeli smo da nahrani sve koji su došli zajedno na dan i zabavljaju ih sve besplatno. Donacije su dali svakome ko želi da, mi smo uspeli da se podigne samo preko £ 300 za humanitarne svrhe. Cilj nam je da sve to opet u budućnosti i da je godišnji događaj, ali cilj je da se još veći i bolji.

Ako je potrebno da postavim pitanje ili mi padne email john@freefor.co.uk ili me na Facebook https://vvv.facebook.com/mrjohnfreefor?

Molimo vas da kao i mnogi prijatelji znaju sve o Freefor, razlika je što ne naplaćuje proviziju kao i sve ostale stranice tamo i ne kupuju ili prodaju pa čak i ako ste zaglavljeni za gotovinu uvek možete ovde pogodbe. Tražimo da učini više u budućnosti da pomogne ljudima gde god i kad god možemo. Ako imate neku ideju kako možemo da uradimo ovo molim vas javite mi i ako je to u mojoj moći ću to da uradim. Što više ljudi prisutne na našem sajtu što više ljudi možemo pomoći, molimo vas da delite vezu, neka vaši prijatelji znaju sve o nama od usta do usta, elektronskom poštom ili koji god način možete.

Koliko puta ste otišli   niz ulicu u toku dana prikupljanja smeća i vidi na primer nameštaj stavlja u zadnjem delu smeće kontejneru od komunalnu momaka i mislim, da je komad nameštaja izgleda dobro, pa zašto se ono baca. To je jedna od stvari želimo da se smanji. Tako da bez obzira ko ste, ako ste u potrazi za neke stvari ili traže da ponudim ćete biti dobrodošli u vvv.freefor.it

Hvala vam za čitanje i nadamo se da može da pomogne.


Pozdrav

Džon Freefor