Accounts are activated 4 times per day, please message me on Facebook to get instant activation https://www.facebook.com/mrfreefor , Please ensure you register on the site so I can activate your account

Home

Berat

Durres

Elbasan

Fier

Gjirokaster

Korce

Kukes

Lezhe

Peshkopi

Shkoder

Tirana

Vlore


Çfarë është Freefor?

Freefor u themelua në vitin 2011, e specializuar në Freefor artikujve falas me pa kap. Nëse ju keni diçka në shtëpi apo në punë që ju nuk ka më nevojë, ju mund të ofrojë atë këtu, krejtësisht falas. Në mënyrë të ngjashme, në qoftë se keni nevojë për diçka që ju mund të kërkoni për atë edhe këtu. Gjithçka ofrohet në faqen e internetit Freefor duhet të jetë e lirë - kjo është një rregull i thjeshtë, dhe një ne të gjithë jemi të kënaqur në klimën ekonomike e sotme. Ne nuk gjithmonë kanë para për të blerë diçka kështu që pse të mos kërkoni atë falas ose kemi diçka që ne nuk kemi nevojë dhe doni të merrni shpëtoj prej tij, pse hedhin atë në një groposje kur nuk është ende e përdorin në të. Japin atë larg në këtu dhe për të ndihmuar dikë në nivel lokal dhe t'i jepte një qira të ri të jetës. Të gjithë shumë shpesh unë kam qenë makinës së bashku dhe të shohim mobilje, artikuj elektrike jashtë shtëpive të popujve dhe e di se disa prej këtyre artikujve janë ende në një gjendje të realizueshëm dhe mund të ripërdoren. Mendoni përsëri për të kur ju së pari filloi në jetën me shtëpinë tuaj të parë, Çfarë ju duhet të japin shtëpinë tuaj? Mendoni për njerëzit të cilët kanë pasur fatkeqësitë e tyre në shtëpi si zjarri apo vjedhje. Gjithashtu mendoj se e fatkeqësive natyrore si tornados, përmbytjet dhe çështje të tjera të lidhura me të motit, Si këta njerëz të përballen, nëse ata janë lënë me asgjë? Freefor ju lejon për të ndihmuar në nivel lokal dhe për të ndihmuar një mik. Le miqtë tuaj dinë të gjithë rreth nesh dhe çfarë të bëjmë, ju kurrë nuk e dini që ju mund të kenë nevojë Freefor në një pikë veten.

Rritja e Freefor

Vendosur fillimisht në Facebook në vitin 2011, ju ende mund të gjeni Freefor atje. Kur u formua Freefor kishim asnjë ide se sa e madhe një reagim që ne do të marrin. Ideja filloi me një faqe Facebook duke mbuluar Freefor Glasgou dhe Edinburg dhe të përparuar për të përfshirë faqet e dedikuar për vende në të gjithë botën. Duke pasur kaq shumë grupe Facebook nuk është një detyrë e lehtë për të bërë, por kjo është e mundur! Këto drejtë varg rreth botës duke përfshirë edhe Mbretërinë e Bashkuar, Irlanda, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada, Australi, Zelanda e Re. Afrika e Jugut dhe Gibraltar - dhe janë thyer poshtë në provinca, rajone, shtete, qytete dhe qyteza. Disa zona janë më të mëdha se të tjerët dhe disa faqe janë aq shumë më të zëna se sa zonat e tjera, por kjo mund të ndryshojë në qoftë se ne të gjithë e ndajnë ndjenja Freefor. Shumica e këtyre faqeve kanë qenë të mbyllur në mënyrë që ne të mund të përqëndrohen për të ndihmuar njerëzit shumicën e njerëzve që kanë nevojë më së shumti. Nëse ju mund të ndajnë kjo tregon se ju kujdeseni.

Idea Freefor!

Si Freefor punon është e thjeshtë: Freefor ka filluar kur kam pasur disa gjëra që unë nuk nevojitet më pas vajza ime u zhvendos në shtëpinë e vet. Ajo dukej të kota për të thjesht bin këto objekte si ata ende kishin një marrëveshje të madhe të jetës në to dhe definitivisht nuk ishin të gatshëm për tog skrap ende. I konsideruar mundësitë e mia - unë mund të shesin artikujt, unë mund të jap atyre në një organizatë bamirëse ose unë mund të jap atyre larg falas. Unë nuk e pëlqen idenë e shitur këto objekte si unë nuk e kishte paguar për to dhe për këtë arsye do të ketë ndjerë fajtor në të bërë një fitim nga bujaria elses dikush. Unë e bëri të thërrasë një çift të dyqaneve të bamirësisë dhe ata tha se unë do të duhet të dorëzojë ato në depot e tyre, por orari i tyre nuk korespondon me timin. Pra Freefor u lind! I ngritur faqet Freefor dhe para se njerëzit ishin të gjata që vijnë për të ofruar shërbimet e tyre, ose për të kërkuar për diçka që ata ishin në kërkim për të. Unë nuk ndjehen të kufizuar në Facebook, megjithatë, dhe vendosi për të ndërtuar këtë faqe për të zgjeruar më tej punën e mirë të Freefor.

Ngjarje Freefor

Freefor është për popullin dhe të drejtuar nga njerëzit. Ne në Freefor gjithmonë i pëlqen të ketë argëtim dhe të gëzojnë veten. Ne kemi mbajtur një ditë zbavitëse Freefor cila u zhvillua në Kelvingrove Park, Glasgow më 9 qershor 2012. Ne kemi arritur të ushqyer të gjithë të cilët kishin ardhur së bashku në ditën dhe të argëtojnë të gjithë atyre falas. Donacionet janë dhënë nga kushdo që donte për të dhënë, ne kemi arritur për të ngritur vetëm mbi £ 300 për bamirësitë e ndryshme. Ne kemi për qëllim për të bërë atë përsëri të gjithë në të ardhmen dhe të bëjë atë një ngjarje vjetore, por për qëllim të bëjë atë edhe më të mëdha dhe më të mirë.

Nëse ju ndonjëherë duhet të kërkoni një pyetje ose të më bjerë një email tek john@freefor.co.uk ose të merrni mua në Facebook https://www.facebook.com/mrjohnfreefor?

Ju lutem, le si shumë miq të dini të gjithë rreth Freefor, dallimi është që ne nuk ngarkuar komisioni si të gjitha faqet e tjera atje dhe të mos blejnë apo shesin kështu që edhe në qoftë se ju jeni të mbërthyer për të holla ju gjithmonë mund të merrni një ujdi këtu. Ne jemi në kërkim për të bërë më shumë në të ardhmen për të ndihmuar njerëzit kudo dhe kurdo që të mundemi. Nëse keni ndonjë ide se si ne mund të bëjmë këtë, ju lutem më lejoni të dinë dhe nëse ajo është brenda fuqisë sime unë do ta bëj atë. Sa më shumë njerëz që kemi në faqen tonë e më shumë njerëz që ne mund të ndihmojnë, ju lutem ndani lidhjen, le miqtë tuaj të dinë gjithçka rreth nesh nga fjala e gojës, e-mail apo çfarëdo mënyrë që ju mund.

Sa herë keni shkuar poshtë rrugës gjatë mbledhjes së ditës plehra dhe shih për shembull mobilje duke u vënë në pjesën e prapme të një Compactor plehra nga djemtë e grumbullimit të refuzoni dhe mendojnë, se copë e mobiljeve duket e mirë, kështu që pse është duke u hedhur larg. Kjo është lloj i gjë ne do të dëshironim për të ulur poshtë në. Pra nuk ka rëndësi se kush jeni, nëse ju jeni duke kërkuar për një artikull apo në kërkim për të ofruar një send që ju do të jenë të mirëpritur në www.freefor.it

Unë ju falenderoj për leximin dhe shpresoj se ju mund të ndihmoni.

Të fala

John Freefor

Ndihme